Akut tandlæge

Har du akut brug for en tandlæge i Aarhus C?

Tandsmerter kan være noget så smertefuldt, og derfor kan man have brug for en akut tandlæge. Desværre er tandsmerter et hyppigt symptom, og det kommer ofte på det mest ubelejlige tidspunkt. Smerter opstår, fordi noget er galt. Tandpine forsvinder sjældent af sig selv og det opstår ofte, fordi din krop prøver at fortælle dig noget vigtigt. Hos TandlægeCenteret Clemens Torv står vi klar til at hjælpe dig så godt vi kan, så du kan komme hurtigst muligt af med dine akutte tandsmerter!

Bestil akut tid til lave priser hos TandlægeCenteret på Clemens Torv
Når du bestiller en akut tid hos os, så skal du aldrig bekymre dig om flere timers ventetid. Vores akutte patienter kommer til i den rækkefølge, de er ankommet til vores klinik. Vi bestræber os altid efter at presse dig ind den dag du ringer, så du hurtigst muligt kan komme af med din tandpine. Det lykkedes heldigvis ofte for os!

Du kan sagtens bestille en akut tid hos os, selvom du ikke er patient hos os. Vi ønsker ikke at nogen render rundt med smerter i munden, og derfor er vores akutte tider åbne for alle. Vi tilbyder desuden akuthjælp til fair priser, så du ikke skal gå på kompromis med dine smerter. Du ringer blot til os på 86 13 52 40 eller 86 13 91 66, og så står vi klar til at hjælpe dig.

Hvad skal du gøre, hvis du får akut tandpine?
Hvis du pludselig oplever stor smerte i en tand, så skal du kontakte os med det samme. Lad endelig vær med at vente i et par dage, for at se om smerten aftager. En akut tandpine vil opstå fordi noget er galt. Hvis ikke du reagerer på smerten, så kan du risikerer at tilstanden bliver voldsomt forværret, hvilket kan resulterer i en noget større behandling. Hos TandlægeCenteret har vi stor erfaring med akut tandbehandling, og vi vil derfor stå klar med den rette behandling.

Akutte smerter blandet med tandlægeskræk? Vi hjælper dig
Hvis du står og oplever voldsom tandpine, men samtidig lider af tandlægeskræk - så frygt ej! Hos TandlægeCenteret har vi mange års erfaring i at håndtere tandlægeskræk. Mange med akutte tandsmerter kan finde på, at vente alt for længe med at komme til tandlægen, fordi de er bange. Dette kan ende i en langt større behandling end først tiltænkt.

For at kunne afhjælpe tandlægeskræk, så handler det om at få skabt en tillid. Vi vil gerne være dem, der hjælper dig med at få bugt med din tandlægeskræk, så du trygt kan komme ind og få bugt med din akutte tandpine. Vil du gerne ringes op af os hurtigst muligt? Udfyld vores formular lige HER, og så ringer vi dig på lige så snart vi kan.

TandlægeCenteret Clemens Torv
Skt. Clemens Torv 15, 2. tv.
8000 Aarhus C.
Tlf. 86 135 240
E-mail: info@clemenstand.dk
Følg os på Facebook

Åbningstider:
Mandag 8.00 - 16.30
Tirsdag 8.00 - 17.30
Onsdag 8.00 - 16.30
Torsdag 8.00 - 17.30
Fredag 8.00 - 14.30


CO2 Neutral website logo