Paradentose Århus

Behandling af paradentose

Paradentose kan ramme alle, og hos nogle kan en ubehandlet tandkødsbetændelse føre til paradentose. Betændelsen kan brede sig ned langs tanden, så tandkødslommerne bliver dybere og dybere. Bakteriebelægninger og tandsten vil følge med ned i "lommerne". Tænderne mister deres fæste i knoglen og bliver løse. Paradentose gør ofte ikke ondt og kan derfor overses. Ubehandlet paradentose i de dybe tandkødslommer, kan medføre tandbylder og i værste fald vil tænderne løsne sig og falde ud. 

Hvordan opdages paradentose?

Hos din tandplejer kan du få undersøgt om du har paradentose. Tandkødslommerne måles og der tages røntgenbilleder for at tandplejeren kan se, om der er forsvundet knoglevæv, og i så fald hvor fremskreden sygdommen er.

Hvordan behandles paradentose?
Hensigten med behandlingen er at stoppe sygdommens vækst samt reducere tandkødslommerne, så det er muligt at holde tænderne rene og tandkødet sundt.Vore tandplejere udfører dybdegående tandrodsrensninger og kontrollerer løbende om tandkødet er i bedring. I tilfælde af fortsat betændelse kommer kirurgisk behandling hos tandlægen på tale.

Ring til os og hør mere om behandling af paradentose - og/eller aftal en tid så vi kan vurdere dit behandlingsbehov.

Du kan også klikke her og udfylde formularen og klikke send
- og vi vil ringe dig op.

TandlægeCenteret Clemens Torv
Skt. Clemens Torv 15, 2. tv.
8000 Aarhus C.
Tlf. 86 135 240
E-mail: info@clemenstand.dk
Følg os på Facebook

Åbningstider:
Mandag 8.00 - 16.30
Tirsdag 8.00 - 17.30
Onsdag 8.00 - 16.30
Torsdag 8.00 - 17.30
Fredag 8.00 - 14.30


CO2 Neutral website logo