Paradentose Århus

Behandling af paradentose

Paradentose kan ramme alle, og hos nogle kan en ubehandlet tandkødsbetændelse føre til paradentose. Betændelsen kan brede sig ned langs tanden, så tandkødslommerne bliver dybere og dybere. Bakteriebelægninger og tandsten vil følge med ned i "lommerne". Tænderne mister deres fæste i knoglen og bliver løse. Paradentose gør ofte ikke ondt og kan derfor overses. Ubehandlet paradentose i de dybe tandkødslommer, kan medføre tandbylder og i værste fald vil tænderne løsne sig og falde ud.

Hvordan opdages paradentose?
Hos din tandplejer kan du få undersøgt om du har paradentose. Tandkødslommerne måles og der tages røntgenbilleder for at tandplejeren kan se, om der er forsvundet knoglevæv, og i så fald hvor fremskreden sygdommen er.

Hvordan behandles paradentose?
Hensigten med behandlingen er at stoppe sygdommens vækst samt reducere tandkødslommerne, så det er muligt at holde tænderne rene og tandkødet sundt.Vore tandplejere udfører dybdegående tandrodsrensninger og kontrollerer løbende om tandkødet er i bedring. I tilfælde af fortsat betændelse kommer kirurgisk behandling hos tandlægen på tale.

Laserbehandling
Som supplement til tandrodsrensninger benytter vi os af laserbehandling af tandkødslommerne.

Moderne laserbehandling af paradentose i Århus

TandlægeCenteret Clemens Torv og Tandklinikken Hasle Torv i Aarhus tilbyder brug af laser i forbindelse med almindelig paradentosebehandling. Efter rodrensning af en tand kan der med fordel anvendes laser. Laserbehandlingen ødelægger bakterierne, hvilket medfører at lommerne nemmere bliver infektionsfrie. Samtidig giver laseren en pæn og hurtig heling af tandkødet.

Effektiv behandling af paradentose med laser
Laserbehandlingen er effektiv og samtidig skånsom mod tand og omgivelser. Der er ingen bivirkninger. Det kan dog være nødvendigt at gentage behandlingen med laser. Laserbehandling er ikke altid smertefrit, derfor anbefaler vi bedøvelse under behandlingen.

Ring til os og hør mere om behandling af paradentose med laser - og/eller aftal en tid så vi kan vurdere dit behandlingsbehov.

Du kan også klikke her og udfylde formularen og klikke send
- og vi vil ringe dig op.

TandlægeCenteret Clemens Torv
Skt. Clemens Torv 15, 2. tv.
8000 Aarhus C.
Tlf. 86 135 240
E-mail: info@clemenstand.dk
Følg os på Facebook

Åbningstider:
Mandag 8.00 - 16.30
Tirsdag 8.00 - 17.30
Onsdag 8.00 - 16.30
Torsdag 8.00 - 17.30
Fredag 8.00 - 14.30