TandlægeCenteret i Aarhus logo
Tandblegning Århus - Før & efter

Tandblegning i Aarhus C

Misfarvede tænder er for nogle så generende, at de undlader at smile og grine. Misfarvningen kan bl. a. skyldes aflejring på tandoverfladen fra kaffe, te og rødvin. Men misfarvningen kan som oftest nemt fjernes med en tandblegning.

Det er nemt at få bleget sine tænder hos en tandlæge. Søger du tandlæger i Aarhus C, er TandlægeCenteret Clemens Torv & Fredens Torv et trygt og sikkert valg.

Få flotte, hvide tænder til en lav pris i Aarhus C

Mange tandlæger i Aarhus foretager tandblegninger. Hos TandlægeCenteret Clemens Torv & Fredens Torv i Aarhus C tilbyder vi tandblegning til en fast lav pris.

Når du kommer ind til os på tandklinikken for at få bleget dine tænder starter vi med at vurdere dine tænder. På den måde sikrer vi os, at dine tænder egner sig til en blegning. Tandlægen vurderer samtidig i samråd med dig, hvilken farve tænderne i så fald skal have, så du får et naturligt look. Herefter laver tandlægen et aftryk af dine tænder. Udfra aftrykket laver vi en blegeskinne, som passer til dine tænder. Tandlægen giver dig så nogle simple men grundige instrukser, så du i ro og mag kan tage skinnen med hjem og lave blegningen i dit eget hjem. Det betyder, at du undgår at bruge unødigt meget blegemiddel, samtidig med at du ikke behøver at bruge tid på at sidde i en tandlægestol. Disse to ting tilsammen gør vores omkostninger lavere, så vi kan skære ned på din pris. Vi tilbyder en tandblegning til en fast lav pris på 2.500 kr. for blegning af begge kæber og 1.500 kr. for blegning af en kæbe inkl. skinne og blegegel.

Tandblegning hjemme

Du kan både foretage tandblegningen om dagen og natten. Blegeskinnen med blegeproduktet, som du får udleveret hos os, skal bruges i 7-10 sammenhængende døgn for at få den bedste blegning. Du kan senere gentage blegningen, hvis det bliver nødvendigt, men det anbefales, at man ikke bleger sine tænder oftere end hvert halve år.

Tandblegningens holdbarhed

Man vil oftest kunne se resultatet af tandblegningen efter et par dage, hvor tænderne vil være synligt hvidere. Det er forskelligt fra person til person, hvor længe tandblegningen holder, og det påvirkes meget af livsstilen. Holdbarheden forlænges ved hyppige tandrensninger, hvor tænderne pudses af, ved at begrænse sit indtag af tobak og lakrids og drikkevarer såsom kaffe, the og rødvin.

Bestil en tid i dag på tlf. 86 135 240 - og kom tættere på et hvidere smil.