Tandimplantat Århus

Tandlæge med speciale i tandimplantater

Tandlæge Jan Kerstein har speciale inden for implantatbehandling og har gennem årene lavet implantater til rigtig mange patienter på vores klinik i Aarhus. Han er så dygtig, så tandlæger fra bl.a. Risskov, Egå, Højbjerg, Viby og Åbyhøj vælger at henvise patienter til os, når de skal have lavet implantat eller anden mere speciel kirurgisk behandling.

Hvad er et implantat?

Et tandimplantat er en erstatning for en manglende tandrod og er det nye fundament for din tand. Tandimplantatet består af titanium og har oftest form som en skrue. Det man i daglig tale kalder et implantat dækker over flere ting og beskrives som følger: 

1. Implantatet er den del, der sidder i knoglen.

2. Mellemdelen eller abutmentet er den del, der går gennem tandkødet og op i munden til tandkronen.

3. Tandkronen er den nye og synlige tand.

En tandkrone har enten sine egne rødder som fundament eller, som her, et tandimplantat.

Moderne teknikker gør, at man har en succesrate på 98 % målt over 10 år. Det betyder, at det er en af de sikreste og mest forudsigelige behandlinger i hele sundhedssystemet.

 

Yderligere information om implantat

En implantatbehandling foregår i flere skridt og starter typisk med en konsultation, hvor vi tager en snak og kigger på mulighederne for at indsætte implantat i din mund.

Kontakt os og få tid til en konsultation - vi behandler patienter fra Aarhus og omegn, bl.a. fra Åbyhøj, Risskov, Egå, Højbjerg og Viby.

TandlægeCenteret Clemens Torv
Skt. Clemens Torv 15, 2. tv.
8000 Aarhus C.
Tlf. 86 135 240
E-mail: info@clemenstand.dk
Følg os på Facebook

Åbningstider:
Mandag 8.00 - 16.30
Tirsdag 8.00 - 17.30
Onsdag 8.00 - 16.30
Torsdag 8.00 - 17.30
Fredag 8.00 - 14.30


CO2 Neutral website logo