Tandregulering Århus

Få rettet dine tænder på kort tid med tandretning

Hos TandlægeCenteret Clemens Torv & Hasle Torv i Aarhus C kan du få rettet dine tænder på kort tid. Du får en hurtigere, nemmere og mere skånsom tandretning end med "togskinner", og så er det endda til under 1/2 pris.

 

 

Se klinikkens klinikkens introvideo om tandregulering/tandretning herover

 

Der kan være mange grunde til, at tænderne kan trænge til en tandregulering. Over tid har vores tænder en tendens til at flytte sig lidt, og mange oplever, at deres fortænder bliver mere og mere skæve, eller at der opstår trangstilling. En tandretning hos os giver dine tænder et naturligt, flot look.

Klinikkens specialtandlæge Akila Aiyar retter også tænder på unge under 18.

Vi tilbyder 3 forskellige tandretningssystemer

For at kunne give dig den bedste og mest økonomiske løsning tilbyder vi tre systemer til tandretning. Ved en behandlingssamtale får du at vide, hvilket system der er bedst egnet til at rette dine tænder.
Herunder kan du læse om de 3 systemer som vi bruger.

1) Tandretning med - Invisalign

Invisalign er en effektiv, skånsom og præcis tandretning. Tandretningen sker med en række transparente plastskinner, som er skræddersyet til at rykke dine tænder lidt efter lidt. Hver plastskinne bringer dig tættere på det smil du gerne vil have.

Invisalign kan behandle milde og komplekse tandretningsproblemer. Lige fra mellemrum mellem tænderne til dybt bid og underbid.

 

Hvordan virker Invisalign tandregulering?

Invisalign kan rette alle dine tænder ved nænsomt at skubbe dem ind i en ideel position. Denne blide proces foregår via en serie af specialfremstillede transparente plastskinner. Skinnerne får du udleveret af tandlægen og skal bæres hver dag. Du skifter ny skinne hjemme, hver eller hver anden uge.

Hver 6.-8. uge skal du besøge tandlægen, som tjekker, at tandretningen går efter planen. Tandlægen udleverer ligeledes dine nye skinner. Når du er færdig med din tandretning, skal du gå med en retainer, så du kan sikre dig at behandlingen holder.

Læs mere om Invisalign - klik her.

2) Tandretning med - LiteWire

Hvad er en LiteWire tandretning?

LiteWire™ er en lille bøjle med stor effekt. Den kan rette de forreste tænder som du smiler med. Bøjlen er meget effektiv da den sidder fast på dine tænder og den er diskret, men ikke usynlig. Behandlingstiden varer for de fleste 6 måneder.

Denne behandling er billigere end andre bøjletyper. LiteWire™ bøjlen fremstilles i Danmark og tilpasses præcist til dig af specialuddannede teknikere.

Før og efter en LiteWire tandretning

Hvordan virker LiteWire tandregulering?

LiteWire™ virker ved nænsomt at skubbe dine forreste 6 tænder på plads. Tandretningen sker over en periode på omkring 6 måneder. Fordelen ved LiteWire er at tråd og fikseringer er tandfarvede så de er mere diskrete. Da de sidder fast på tænderne kan du fortsætte din normale livsstil.

Når din tandretning er færdig, er det vigtigt, at tænderne holdes på plads med en såkaldt retainer, som tandlægen laver til dig. Det sikrer dig at tandretningen holder.

Læs mere om LiteWire - klik her.

3) Tandretning med - Inman Aligner

Hvad er en Inman Aligner tandretning?

En Inman Aligner er en bøjle, som bruges til at rette skæve fortænder. Den er nem og aftagelig, og den har en hurtig virkning. Bøjlen kan bruges som en enkeltstående tandregulering, men den kan også bruges til at rette tænder til inden en anden tandbehandling.

Hos TandlægeCenteret Clemens Torv & Hasle Torv i Aarhus benytter vi Inman Aligner, fordi det giver en nænsom, enkel og effektiv tandregulering.

 

Hvordan virker Inman Aligner tandregulering?

En Inman Aligner retter fortænderne ved nænsomt at skubbe dem ind i en ideel position. Denne blide proces foregår via apparaturets indbyggede fjederkomponenter. De effektive fjedre i bøjlen giver den hurtige tilretning, som holder tænderne på plads. Så snart dine tænder er i den rigtige position, virker Inman Aligner som en passiv retainer, der sørger for, at tandretningen holder. Med den patenterede Inman Aligner kan dine fortænder blive rettet i løbet af ganske få uger.

En anden hemmelighed og fordel ved behandlingen er, at du kun skal have skinnen på i 16 timer. Herefter skal tænderne hvile i 8 timer. Det betyder, at du f.eks. kan være fri for at bære aligneren i arbejdstiden. Du kan også vælge at bruge skinnen om natten i stedet, hvis det passer dig bedre.

Læs mere om Inman Aligner - klik her.

PRISER FOR TANDRETNING

Invisalign:
Fra 15.000 kr. pr kæbe. Over- og undermund fra 25.000 kr.

LiteWire:
Fra 17.000 kr. pr. kæbe. Over- og undermund fra 25.000 kr.

Inman Aligner:
Fra 14.900 kr. pr. kæbe.

Retainer:
Inkl påsætning med plast 3.500 kr. pr kæbe.

Essixskinne:
1.500 kr. pr. kæbe.

Konsultation:
- ved specialtandlæge i tandregulering 800 kr. excl. evt. røntgenbilleder (beløbet refunderes, hvis behandling vælges).

Vi modtager henvisning og behandler både børn og voksne.

Kontakt os

Vil du have mere information om tandretning/tandregulering eller vil du bestille tid til en konsultation - så ring til os på tlf. 86 135 240.

Du kan også udfylde formularen herunder og klikke send - og vi vil ringe dig op.

Udfyld formularen herunder og få en gratis forundersøgelse, herefter vil vi ringe dig op.

 

TandlægeCenteret Clemens Torv
Skt. Clemens Torv 15, 2. tv.
8000 Aarhus C.
Tlf. 86 135 240
E-mail: info@clemenstand.dk
Følg os på Facebook

Åbningstider:
Mandag 8.00 - 16.30
Tirsdag 8.00 - 17.30
Onsdag 8.00 - 16.30
Torsdag 8.00 - 17.30
Fredag 8.00 - 14.30