Tandregulering Århus

En tandregulering kan give dig et flot smil, med pæne og lige tænder

Det er aldrig for sent at få rettet tænder, heller ikke når man er voksen. Interessen for at få rettet tænder som voksen er stigende. Mange ønsker et pænt smil med lige og hvide tænder. I dag er det muligt at blive behandlet med næsten usynlige bøjler, hvilket gør det mere acceptabelt at få rettet tænderne som voksen. Vi tilbyder også tandretning til børn.

Hos TandlægeCenteret Clemens Torv & Hasle Torv i Aarhus C kan du få rettet dine tænder med den hurtige, nemme og skånsomme tandregulering fra Invisalign. Hvis dine tænder er meget skæve kan de rettes med traditionelle "togskinner", hvor vi har effektive 3 systemer at vælge imellem.

Book tid til en uforpligtende konsultation på 86 135 240 - her får du at vide, hvilket system der passer bedst til dig, hvor lang tid behandlingen tager samt hvad det vil koste.

Tandregulering med Invisalign
Usynlig tandretning og tandregulering

Vi tilbyder 3 systemer til tandregulering

For at kunne give dig den bedste og mest økonomiske løsning tilbyder vi tre systemer til tandretning. Ved en behandlingssamtale får du at vide, hvilket system der er bedst egnet til at rette dine tænder. Herunder kan du læse om de systemer som vi bruger.
Invisalign logo


Invisalign tandregulering

Aftagelig "usynlig" plastskinne. Til normalt skæve tænder.


Hvad er en Invisalign tandregulering?
Invisalign er en effektiv, skånsom og præcis tandretning. Tandretningen sker med en række transparente plastskinner, som er skræddersyet til at rykke dine tænder lidt efter lidt. Hver plastskinne bringer dig tættere på det smil du ønsker.

Se slut-resultatet før vi starter

Efter vi har lavet in 3D scanning af dine tænder, vil du kunne se en animeret transformation af, hvordan dine tænder kommer til at ud efter Invisalign behandlingen.

Bemærkes stort set ikke

Skinnen er stort set usynlig og ses slet ikke fra almindelig afstand. Du kan leve det liv du plejer at leve mens dine tænder rettes, og snart have det smil du har drømt om.

Skinnen tages let af og på

Skinnen er super let at tage af og på, og fylder minimalt i din hverdag. Du kan spise som du plejer fordi skinnen hurtigt kan fjernes og sættes tilbage igen efter måltidet.


Nem at have med på farten

Tag dit opbevarings-etui med på farten. Etuiet har en perfekt størrelse så den passer lige ned i din lomme eller taske, og beskytter samtidig dine skinner.

Hvad kan Invisalign tandregulering rette?
Invisalign kan behandle milde og komplekse tandretningsproblemer. Lige fra mellemrum mellem tænderne til dybt bid og underbid.

Hvordan virker Invisalign tandregulering?
Invisalign kan rette alle dine tænder ved nænsomt at skubbe dem ind i en ideel position. Denne blide proces foregår via en serie af specialfremstillede transparente plastskinner. Skinnerne får du udleveret af tandlægen og skal bæres hver dag. Du skifter ny skinne hjemme, hver eller hver anden uge. 

Hvordan er behandlingsforløbet med Invisalign?
Hver 6. til 8. uge skal du besøge tandlægen, som tjekker, at tandretningen går efter planen. Tandlægen udleverer ligeledes dine nye skinner.

Efter behandlingen
Når du er færdig med din tandretning, skal du gå med en retainer, så du kan sikre dig at behandlingen holder. ➜ Læs mere om retainer - klik her.

Book en tid til en konsultation hos vores tandlæge
Her kan du få svar på om Invisalign er egnet til dine tænder.

 

Læs mere om Invisalign - klik her.

Invisalign logo


Prøv et nyt smil på 60 sekunder!

Scan koden nedenfor og tag en selfie for at starte din SmileView-oplevelse:

Scan QR-koden med dit iPhone-kamera, så føres du til SmileView-siden for at starte oplevelsen, hvor du kan se dit ansigt med rettede tænder i Invisalign online simulatoren.

Klik her - hvis du er på en Smartphone

Inkognito logo


Incognito tandregulering

Fastsiddende Indvendig bøjle. Til meget skæve tænder.


Hvad er en Incognito tandretning?
Incognito er en avanceret tandbøjle, hvor togskinnen skjules diskret på bagsiden af tænderne og ikke på forsiden som ved konventionelle ‘togskinner’. Dette er et alternativ for dig som af kosmetiske grunde ønsker at bøjlen ses mindst muligt.

Hvordan foregår tandregulering med Incognito?
Specialtandlægen starter med at lave en digital scanning af dine tænder. Scanningen bliver ved hjælp af et computerprogram 3D printet og robotter lavet beslag og tråde. Denne løsning sikrer dig en individuel bøjle tilpasset dine tænders unikke form og dine behandlingsbehov.

De individuelt fremstillede beslag og den robotbøjede tråd arbejder sammen for at at maksimere komforten og rette dine tænder effektivt med minimalt ubehag.

Livet med inkognitobøjlen
Som alle bøjler kan det tage lidt tid at vænne sig til dem, men de fleste vænner sig til dem inden for 14 dage.

Hvem kan få rettet tænder med Incognito?
Incognito er velegnede til alle aldersgrupper - børn, unge og voksne. Den er dog ikke alle tandstillingsfejl som den indvendige bøjle kan rette.

Efter behandlingen
Når tandregulering er færdig skal du gå med en retainer, så du sikrer dig at din behandlingen holder.
➜ Læs mere om retainer - klik her.

Book en tid til en konsultation hos vores specialtandlæge
Her kan du få svar på om Incognito er egnet til dine tænder.

Keramiske logo


Keramisk tandregulering

Fastsiddende udvendig bøjle. Til meget skæve tænder.


Hvordan foregår tandregulering med "togskinner"?
Keramisk tandregulering også kaldet "togskinner" er en udbredt tandbøjle, der retter op på de fleste tandstillingsfejl. Bland togskinnes største fortrin er, at tandlægen kan få dem til at flytte hver enkelt tand, en gruppe af tænder eller alle tænderne i en kæbe ret præcist.

Togskinnen består af låse forbundet med metaltråd. Specialtandlægen kan nu ved at stramme buen, trække i enkelte eller flere tænder ad gangen og på den måde gradvist arbejde sig hen til den ønskede tandstilling.

Metal- eller ”hvidt look”
Låsene er oftest lavet af metal, findes også i plast eller keramik som et mere kosmetisk alternativ. Funktionen er dog bedst med metal-låsene, hvorfor det er standard i de fleste tilfælde.

Hvem kan få rettet tænder med "togskinner"?
Alle aldersgruppe kan blive behandlet med metal togskinner og næsten alle slags tandstillings fejl og skæve sammenbiddet kan blive behandlet med metal togskinner.

Retainer / Essix-skinne

Fastsiddende eller aftagelig. Til at fastholde de rettede tænder.


Når din tandregulering er færdig, er det vigtigt, at tænderne holdes på plads i den nye position. Det gøres med en såkaldt retainer, som tandlægen laver til dig. Det sikrer dig at tandretningen bevares.

Kan tænderne blive skæve igen, efter de er blevet rettet?
Ja, der er risiko for at de rettede tænder vil blive skæve igen efter de er blevet rettet. Derfor anbefales det at du får en retainer når behandlingen er færdig.

Hvilke typer retainere kan i tilbyde?
1) Vi tilbyder den permanente retainer, hvor en tynd retentionstråd fastgøres på bagsiden af ​​tænderne med plast.

2) Vi tilbyder den aftagelig Essix-skinne. Den er lavet af et gennemsigtigt materiale, som gør den næsten usynlige. Vi anbefaler at den bruges hele tiden i de første to til tre måneder og om natten derefter. I enkelte tilfælde kombineres de to former for retention, så du både har retentionstråd og essix skinne.

PRISER FOR TANDRETNING

Invisalign:
Fra 25.000 kr. pr kæbe. Over- og undermund fra 35.000 kr.

Incognito:
Fra 30.000 kr. pr kæbe.

Retainer:
Inkl påsætning med plast 3.500 kr. pr kæbe.

Essixskinne:
1.500 kr. pr. kæbe.

Konsultation:
- ved specialtandlæge i tandregulering 800 kr. excl. evt. røntgenbilleder (beløbet refunderes, hvis behandling vælges).

Vi modtager henvisning og behandler både børn og voksne.

Klinikkens specialtandlæge Akila Aiyar retter også tænder på unge under 18.

Hurtig tandregulering/tandretning
Fra skæve tænder til lige tænder specialtandlæge i tandretning/tandregulering i Århus

Kontakt os

Vil du have mere information om tandretning/tandregulering eller vil du bestille tid til en konsultation - så ring til os på tlf. 86 135 240.

Du kan også udfylde formularen herunder og klikke send - og vi vil ringe dig op.

Udfyld formularen herunder og få en forundersøgelse til 200 kr.

 

TandlægeCenteret Clemens Torv
Skt. Clemens Torv 15, 2. tv.
8000 Aarhus C.
Tlf. 86 135 240
E-mail: info@clemenstand.dk
Følg os på Facebook

Åbningstider:
Mandag 8.00 - 16.30
Tirsdag 8.00 - 17.30
Onsdag 8.00 - 16.30
Torsdag 8.00 - 17.30
Fredag 8.00 - 14.30


CO2 Neutral website logo