TandlægeCenteret i Aarhus logo
Tandregulering Århus - få et flottere smil

Ret tænderne på kort tid med tandretning / tandregulering i Aarhus C

Hos TandlægeCenteret Clemens Torv & Fredens Torv i Aarhus C kan du få rettet dine tænder på kort tid. Du får en hurtigere, nemmere og mere skånsom tandretning end med "togskinner", og så er det endda til under 1/2 pris.

Tandretning lavet på tandklinikken i Aarhus

Tandretning lavet på tandklinikken i Aarhus

Der kan være mange grunde til, at tænderne kan trænge til en tandregulering. Over tid har vores tænder en tendens til at flytte sig lidt, og mange oplever, at deres fortænder bliver mere og mere skæve, eller at der opstår trangstilling. En tandretning hos os giver dine tænder et naturligt, flot look.

Tandretning lavet på tandklinikken i Aarhus


Vi tilbyder 3 forskellige tandretningssystemer.

For at kunne give dig den beste og mest økonomiske løsning tilbyder vi tre systemer til tandretning. Ved en behandlingssamtale får du at vide, hvilket system der er bedst egnet til at rette dine tænder med.

Herunder kan du læse om de 3 systemer som vi bruger.
Klik på navnet ved 1) til 3) for at se mere.

Hvad er en Invisalig tandretning?
Invisalign er en effektivt, skånsomt og præcist tandretning. Tandretningen sker med en række transparente plastskinner, som er skræddersyet til at rykke dine tænder lidt efter lidt. Hver plastskinne bringer dig tættere på det smil du gerne vil have.

Invisalign kan behandle milde og komplekse tandretningsproblemer. Lige fra mellemrum mellem tænderne til dybt bid og underbid.


Hvordan virker Invisalign tandregulering?
Invisalign kan rette alle dine tænder ved nænsomt at skubbe dem ind i en ideel position. Denne blide process foregår via en serie af specialfremstillede transparente plastskinner. Skinnerne for du udleveret af tandlægen og skal bæres hver dag. Du skifter ny skinne hjemme, hver eller hver anden uge.

Hver 6.-8. uge skal du besøge tanlægen, som tjekker, at tandretningen går efter planen. Tandlægen udlveverer ligeledes dine nye skinner. Når du er færdig med din tandretning, skal du gå med en retainer, så du kan sikre dig at behandlingen holder.

Læs mere om Invisalign - klik her.
Hvad er en LiteWire tandretning?
LiteWire™ er en lille bøjle med stor effekt. Den kan rette de forreste tænder som du smiler med. Bøjlen er meget effektiv da den sidder fast på dine tænder og den er diskret, men ikke usynlig. Behandlingstiden varer for de fleste 6 måneder.

Denne bahandling er billigere end andre bøjletyper. LiteWire™ bøjlen fremstilles i Danmark og tilpasses præcist til dig af specialuddannede teknikere.

Tandretning med LiteWire i Aarhus

Hvordan virker IlteWire tandregulering?
LiteWire™ virker ved nænsomt at skubbe dine forreste 6 tænder på plads. Tandretningen sker over en periode på omkring 6 måneder. Fordelen ved LiteWire er at tråd og fikseringer er tandfarvede så de er mere diskrete. Da de sidder fast på tænderne kan du fortsætte din normale livsstil.

Når din tandretneingen er færdig, er det vigtigt, at tænderne holdes på plads med en såkaldt retainer, som tandlægen laver til dig. Det sikrer dig at tandretningen holder.

Læs mere om LiteWire - klik her.
Hvad er en Inman Aligner tandretning?
En Inman Aligner er en bøjle, som bruges til at rette skæve fortænder. Den er nem og aftagelig, og den har en hurtig virkning. Bøjlen kan bruges som en enkeltstående tandregulering, men den kan også bruges til at rette tænder til inden en anden tandbehandling.

Hos TandlægeCenteret Clemens Torv & Fredens Torv i Aarhus C benytter vi Inman Aligner, fordi det giver en nænsom, enkel og effektiv tandregulering.


Hvordan virker Inman Aligner tandregulering?
En Inman Aligner retter fortænderne ved nænsomt at skubbe dem ind i en ideel position. Denne blide process foregår via apparaturets indbyggede fjederkomponenter. De effektive fjedre i bøjlen giver den hurtige tilretning, som holder tænderne på plads. Så snart dine tænder er i den rigtige position, virker Inman Aligner som en passiv retainer, der sørger for, at tandretningen holder. Med den patenterede Inman Aligner kan dine fortænder blive rettet i løbet af ganske få uger.

En anden hemmelighed og fordel ved behandlingen er, at du kun skal have skinnen på i 16 timer. Herefter skal tænderne hvile i 8 timer. Det betyder, at du f.eks. kan være fri for at bære aligneren i arbejdstiden. Du kan også vælge at bruge skinnen om natten i stedet, hvis det passer dig bedre.

Læs mere om Inman Aligner - klik her.

Tandretning lavet på tandklinikken i Aarhus


PRISER FOR TANDRETNING

Invisalign:
Fra 15.000 kr. pr kæbe. Over- og undermund fra 25.000 kr.

LiteWire:
Fra 17.000 kr. pr. kæbe. Over- og undermund fra 25.000 kr.

Inman Aligner:
Fra 14.900 kr. pr. kæbe.

Retainer:
Inkl påsætning med plast 3.500 kr. pr kæbe.

Essixskinne:
1.500 kr. pr. kæbe.

Konsultation:
- ved specialtandlæge i tandregulering 550 kr. (beløbet refunderes, hvis behandling vælges). Vi modtager henvisning og behandler både børn og voksne.

 

Kontakt os
Vil du have mere information om retning af tænder og tandretning eller vil du bestille tid til en konsultation - så ring til os på tlf. 86 135 240.

Du kan også udfylde formularen herunder og klikke send
- og vi vil ringe dig op.

Udfyld formularen herunder og få en gratis forundersøgelse, herefter vil vi ringe dig op.