Ny patient

Vil du være patient hos os?

Vi er et fast sammentømret team af tandlæger og tandplejere her på tandklinikken i Århus. Hos os får du en fast tandlæge og tandplejer. Ligesom på sygehuset, har vi hvert vores speciale, der sikrer dig den bedst mulige behandling. Pris og kvalitet hører sammen, og vi sikrer dig den bedst mulige behandling til rimelig pris.

Vi lægger stor vægt på tryghed og information
Vi ønsker, at du får et godt indtryk af os, inden du vælger os som tandlæger og har dit første besøg på klinikken. Vores hjemmeside skulle gerne afspejle det ønske. Vi tror på, at jo mere du på forhånd ved om os - jo mere afslappet og trygt bliver dit første besøg.

 

Personalet hos Tandlægen i Aarhus

 

Tandlæger med mange forskellige kompetencer
På klinikken har vi 4 veluddannede tandlæger, som er dygtige inden for hver deres områder. I samarbejde med vores 4 tandplejere og 9 klinikassistenter foretager de alle former for tandbehandling. Du kan derfor trygt vælge os, hvis du gerne vil have en tandlæge, der kan klare det hele.

Prøv os af, bestil tid til tandlæge
Du er altid velkommen til at ringe og tage en snak med os, før du bestiller en tid. Vi har patienter der vælger os som tandlæge og som kommer fra både Århus, Højbjerg, Risskov, Viby, Åbyhøj og Egå. Vi svarer gerne på spørgsmål om klinikken og vores behandlingsmetoder. I mange tilfælde, når man vil skifte tandlæge, er det bedste bare at bestille en tid - så bestil en tid og prøv os af!

Vi glæder os til at møde dig i TandlægeCenteret, Clemens Torv i Aarhus.

Dit første besøg på tandklinikken

Når du kommer op på klinikken er den første du normalt møder vor receptionist. Du vil blive bedt om at udfylde et spørgeskema om bl.a. brug af medicin (hav evt. en liste med over din medicin).

Vi sætter god tid af til dit første besøg. Herved kan vi lære hinanden bedre at kende og ved hjælp af et tandeftersyn finde ud af, hvad dine behov er. I fællesskab planlægger vi den behandling, som er bedst for dig. Du vil blive informeret om behandlingens omfang og få et økonomisk overslag, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi prioriterer kvalitet og grundig rådgivning. 

Er der noget akut, f.eks. smerte, vil vi gøre noget ved det inden du igen forlader klinikken.

Vel mødt på tandklinikken i Århus.

 

Tandlæge klinikken ligger i den røde markering
TandlægeCenteret Clemens Torv: Skt. Clemens Torv 15, 2 tv.,8000 Aarhus C

  Vis vej til klinikken

TandlægeCenteret Clemens Torv
Skt. Clemens Torv 15, 2. tv.
8000 Aarhus C.
Tlf. 86 135 240
E-mail: info@clemenstand.dk
Følg os på Facebook

Åbningstider:
Mandag 8.00 - 16.30
Tirsdag 8.00 - 17.30
Onsdag 8.00 - 16.30
Torsdag 8.00 - 17.30
Fredag 8.00 - 14.30


CO2 Neutral website logo