Personalet

Personalet på tandklinikken i Århus

Hos TandlægeCenteret Clemens Torv i Aarhus C har vi en stab af dytige og kompetente tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Vi er 4 tandlæger, 4 tandplejere og 9 klinikassistenter, og vi har hver især vores særlige kompetencer. Vi benytter vores fælles ressourcer, så vi sikrer dig den bedst mulige kvalitet i behandlingen. Vi har stor erfaring med de behandlinger vi foretager, og vi bruger udelukkende de bedste materialer. Vores tandlæger giver dig en professionel behandling, du kan være tryg ved.

 

Tandlæge Malene Lykkegaard Halliday

Malene L. Halliday


Tandlæge

 

Malene Lykkegaard Halliday er tandlæge og har indgået klinikfællesskab pr 1.3.2017 med Jan Kerstein. Malene er virksomhedsansvarlig tandlæge samt røntgenansvarlig tandlæge på Hasle Torv. Hun er uddannet tandlæge fra Århus Tandlægeskole i 2002. Hun har siden da arbejdet i privat praksis i København og undervist i parodontologi på Panum instituttet. I 2012 vendte Malene tilbage til Århus og er i dag censor i parodontologi ved siden af jobbet i privat praksis.  
Malene har en diplomuddannelse i parodontologi og flere års erfaring fra sin tid som henvisningstandlæge i parodontose i København. Ud over parodontosebehandling har Malene særlige kompetencer indenfor kosmetisk behandling med plast og kroner. Malene er en glad og empatisk tandlæge, som er god til at skabe ro og tryghed omkring patienter med tandlægeskræk.

 

Tandlæge Jan Kerstein

Jan Kerstein


Tandlæge og Klinikejer

 

Jan Kerstein er tandlæge og uddannet fra Århus Tandlægeskole i 2000. Jan Kerstein og Malene Halliday har indgået klinikfællesskab på Tandklinikken Hasle Torv pr 1.3.2017. Jan Kerstein er virksomhedsansvarlig og røntgenansvarlig tandlæge på Clemens Torv og i Tandklinikken Hasle Torv. Jan startede på klinikken i april 2007, hvorefter han overtog ejerskabet af klinikken 31.12. 2009. Jans særlige kompetance ligger inden for implantatbehandlinger med eller uden knogleopbygning samt alle andre former for kirurgiske behandlinger. Herudover udfører Jan plastfyldninger, kroner/rekonstruktioner, kosmetiske tandretninger (er certificeret Invisalign bruger) og behandlingsplaner. Jan har stor erfaring som implantolog og har i en årrække været tilknyttet forskellige klinikker i Jylland som kirurgisk konsulent. Jan er certificeret inman og litewire behandler.

 

Tandlæge Per Skov

Per Skov


Tandlæge

 

Per Skov er uddannet tandlæge fra Aarhus tandlægeskole i 2008. Han har arbejdet i privat tandlægepraksis siden og startede fast her på klinikken i Aarhus 1.11.2013. Per har særlig kompetance i rodbehandling, hvor han har specialudstyr til selv at klare de meget vanskelige rodbehandlinger. Per modtager henvisninger fra tandlægekollegaer til rodbehandling. Derudover har Per særlig kompetance i plastfyldninger og kroner.

 

Tandlæge Jens Nyborg

Jens Nyborg


Tandlæge

 

Jens Nyborg er uddannet tandlæge fra Århus Tandlægeskole i 1972 og er tidligere ejer af klinikken. Udover alment tandlægearbejde har Jens særlig kompetance inden for krone- /brobehandling, hel- og delproteser samt kostmetisk tandpleje herunder plastopbygninger efter tandregulering.

 

Tandplejer Karin Lassen

Karin Lassen


Tandplejer

 

Karin Lassen er uddannet tandplejer i 1991. Hun har arbejdet som tandplejer her på klinikken siden 1992. Karin har stor erfaring og er certificeret til at lave små plastfyldninger, blegning og bedøvelser.
Karin deltager regelmæssigt i relevante kurser og hun er specialist i paradentosebehandlinger med og uden laser.

 

Tandplejer Helle Birk Hansen

Helle Birk Hansen


Tandplejer

 

Helle Birk Hansen er uddannet tandplejer på Århus Tandlægeskole i 2003. Hun har arbejdet som Tandplejer først i London og derefter i Danmark. Helle står for al kosmetisk tandretning med vores Litewire bøjle. Hun har stor erfaring og er certificeret til at lave små plastfyldninger, tandblegning og bedøvelse. Hun deltager regelmæssigt i kurser. Helle er specialist i paradentosebehandlinger med og uden laser.

 

Tandplejer Anita Ørgaard Østerby

Anita Ørgaard Østerby


Tandplejer

 

Anita Ørgaard Østerby er uddannet tandplejer på Århus tandlægeskole i 2009. Anita er tilknyttet begge vores klinikker. Hun har stor erfaring inden for faget og er certificeret til at lave små plastfyldninger, blegning, bedøvelse og er certificeret invisalign bruger. Hun deltager regelmæssigt i kurser. Specialist i paradentosebehandlinger med og uden laser.

 

Bogholder og receptionist Kirsten Andreasen

Kirsten Andreasen


Bogholder og receptionist

 

Kirsten Andreasen er uddannet klinikassistent og står for bogholderiet og laver vores regnskab samt passer receptionen. Kirsten vil tage imod patienter og svare telefonen når den ringer.

 

Klinikassistent Susanne Blume Kristensen

Susanne Blume Kristensen


Klinikassistent

 

Susanne Blume Kristensen er uddannet klinikassistent. Susanne assisterer ved operationer og alle former for behandlinger. Hun laver provisorier og pudser tænderne af. Har efteruddannelse i tandrensning.

 

Klinikassistent Bine Kjølhede Kleberg

Bine Kjølhede Kleberg


Klinikassistent

 

Bine Kjølhede Kleberg er uddannet klinikassistent og sidder i receptionen samt assisterer ved operationer og alle former for behandlinger. Hun har kompetance i tandblegning.

 

Klinikassistent Louise Sommer

Louise Sommer


Klinikassistent

 

Louise Sommer er uddannet klinikassistent.  Louise assisterer ved operationer og alle former for behandlinger. Hun laver provisorier, tager alginataftryk og pudser tænderne af.

 

Klinikassistentelev Laura Taulbjerg

Laura Taulbjerg


Klinikassistentelev

 

Laura Taulbjerg  blev ansat 1/8-17 som klinikassistent elev. Hun følger vores uddannede personale, under hendes vej til at blive en dygtig, udlært og serviceminded klinikassistent.

 

TandlægeCenteret Clemens Torv
Skt. Clemens Torv 15, 2. tv.
8000 Aarhus C.
Tlf. 86 135 240
E-mail: info@clemenstand.dk
Følg os på Facebook

Åbningstider:
Mandag 8.00 - 16.30
Tirsdag 8.00 - 17.30
Onsdag 8.00 - 16.30
Torsdag 8.00 - 17.30
Fredag 8.00 - 14.30