Personalet

Personalet på tandklinikken i Århus

Hos TandlægeCenteret Clemens Torv i Aarhus C har vi en stab af dytige og kompetente tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Vi er 4 tandlæger, 4 tandplejere og 9 klinikassistenter, og vi har hver især vores særlige kompetencer. Vi benytter vores fælles ressourcer, så vi sikrer dig den bedst mulige kvalitet i behandlingen. Vi har stor erfaring med de behandlinger vi foretager, og vi bruger udelukkende de bedste materialer. Vores tandlæger giver dig en professionel behandling, du kan være tryg ved.

 

Tandlæge Malene Lykkegaard Halliday

Malene L. Halliday


Tandlæge

 

Malene Lykkegaard Halliday er uddannet tandlæge fra Århus Tandlægeskole i 2002. Hun har siden da arbejdet i privat praksis i København og undervist i parodontologi på Panum instituttet. I 2012 vendte Malene tilbage til Århus og været censor. Malene har en diplomuddannelse i parodontologi og flere års erfaring fra sin tid som henvisningstandlæge i parodontose i København. Ud over parodontosebehandling har Malene særlige kompetencer indenfor kosmetisk behandling med plast og kroner. Malene er en glad og empatisk tandlæge, som er god til at skabe ro og tryghed omkring patienter med tandlægeskræk.

 

Tandlæge Jan Kerstein

Jan Kerstein


Tandlæge og Klinikejer

 

Jan Kerstein er tandlæge og uddannet fra Århus Tandlægeskole i 2000.  Jan Kerstein er virksomhedsansvarlig og røntgenansvarlig tandlæge på Clemens Torv og i Tandklinikken Hasle Torv. Jan startede på klinikken i april 2007, hvorefter han overtog ejerskabet af klinikken 31.12. 2009. Jans særlige kompetance ligger inden for implantatbehandlinger med eller uden knogleopbygning samt alle andre former for kirurgiske behandlinger. Herudover udfører Jan plastfyldninger, kroner/rekonstruktioner, kosmetiske tandretninger (er certificeret Invisalign bruger) og behandlingsplaner. Jan har stor erfaring som implantolog og har i en årrække været tilknyttet forskellige klinikker i Jylland som kirurgisk konsulent. Jan er certificeret inman og litewire behandler. 

 

 

Tandlæge Per Skov

Per Skov


Tandlæge

 

Per Skov er uddannet tandlæge fra Aarhus tandlægeskole i 2008. Han har arbejdet i privat tandlægepraksis siden og startede fast her på klinikken i Aarhus 1.11.2013. Per har særlig kompetance i rodbehandling, hvor han har specialudstyr til selv at klare de meget vanskelige rodbehandlinger. Per modtager henvisninger fra tandlægekollegaer til rodbehandling. Derudover har Per særlig kompetance i plastfyldninger og kroner. 

 

 

Tandlæge Jens Nyborg

Jens Nyborg


Tandlæge

 

Jens Nyborg er uddannet tandlæge fra Århus Tandlægeskole i 1972 og er tidligere ejer af klinikken. Udover alment tandlægearbejde har Jens særlig kompetance inden for krone- /brobehandling, hel- og delproteser samt kostmetisk tandpleje herunder plastopbygninger efter tandregulering. 

 

 

Specialtandlæge i tandregulering Akila Aiyar

Akila Aiyar


Specialtandlæge i tandregulering

 

Akila Aiyar er er specialtandlæge i tandregulering. Hun har erfaring i behandling med alle slags bøjle behandling inklusiv Invisalign og indvendige bøjle som er mere usynlige form af behandling. Hun underviser tandlæger og tandplejer på Aarhus Universitet, bl.a. i behandling med Invisalign.

Vi tilbyder alle former for tandregulering. På klinikken tilbyder hun rådgivning og behandling i venlige og professionelle omgivelser med højeste faglighed, nyste viden og bedste teknologi:www.clemenstand.dk  Hele behandlingsforløbet er veltilrettelagt og målrettet det bedste æstetiske og funktionelle resultat for et individuelt forløb og resultat. Et optimal diagnostik, behandlingsplan og udført behandling er essentiel for success af behandling. Der bør altid tages hensyn til ansigtsform, smil, læbelukke,sammenbid  kæbeled og -muskler, når skæve tænder rettes.

Faglige medlemsskaber:
• Foreningen af Specialtandlæger i Ortodonti (FSO) www.fsonet.dk
• Dansk Ortodontisk Selskab (DORS) www.d-or-s.dk
• Tandlægeforeningen www.tandlaegeforeningen.dk
• European Orthodontic Society (EOS) www.eoseurope.org
• World Federation of Orthodontists www.wfo.org
• American Association of Orthodontists www.aaoinfo.org

 

Tandplejer Karin Lassen

Karin Lassen


Tandplejer

 

Karin Lassen er uddannet tandplejer i 1991. Hun har arbejdet som tandplejer her på klinikken siden 1992. Karin har stor erfaring og er certificeret til at lave små plastfyldninger, blegning og bedøvelser.
Karin deltager regelmæssigt i relevante kurser og hun er specialist i paradentosebehandlinger.

 

Tandplejer Helle Birk Hansen

Helle Birk Hansen


Tandplejer

 

Helle Birk Hansen er uddannet tandplejer på Århus Tandlægeskole i 2003. Hun har arbejdet som Tandplejer først i London og derefter i Danmark. Helle står for al kosmetisk tandretning med vores Litewire bøjle. Hun har stor erfaring og er certificeret til at lave små plastfyldninger, tandblegning og bedøvelse. Hun deltager regelmæssigt i kurser. Helle er specialist i paradentosebehandlinger. Helle laver invisalign tandretning i samarbejde med vores bøjletandlæge.

 

Tandplejer Anita Ørgaard Østerby

Anita Ørgaard Østerby


Tandplejer

 

Anita Ørgaard Østerby er uddannet tandplejer på Århus tandlægeskole i 2009. Anita er tilknyttet begge vores klinikker. Hun har stor erfaring inden for faget og er certificeret til at lave små plastfyldninger, blegning, bedøvelse og er certificeret invisalign bruger. Hun deltager regelmæssigt i kurser. Specialist i paradentosebehandlinger.

 

Bogholder og receptionist Kirsten Andreasen

Kirsten Andreasen


Bogholder og receptionist

 

Kirsten Andreasen er uddannet klinikassistent og står. Hun står for bogholderiet, laver vores regnskab samt passer receptionen.

 

Klinikassistent Susanne Blume Kristensen

Susanne Blume Kristensen


Klinikassistent

 

Susanne Blume Kristensen er uddannet klinikassistent. Susanne assisterer ved operationer og alle former for behandlinger. Hun laver provisorier og pudser tænderne af. Har efteruddannelse i tandrensning.

 

Klinikassistent Louise Sommer

Louise Sommer


Klinikassistent

 

Louise Sommer er uddannet klinikassistent.  Louise assisterer ved operationer og alle former for behandlinger. Hun laver provisorier, tager alginataftryk og pudser tænderne af. 

 

Klinikassistent Maja

Maja


Klinikassistent

 

Maja er uddannet klinikassistent i 2008. Hun er det første smilende ansigt du møder i receptionen. Her tager hun imod og svarer telefonen. Derudover hjælper hun ofte vores bøjle specialist.

 

Klinikassistent Iman

Iman


Klinikassistent

 

Iman er uddannet klinikassistent i 2010. Ansat his os siden maj 2020. Iman assisterer ved operationer og alle former for behandlinger. Hun tager aftryk, røntgen, scanner og laver bideskinner. 

 

Klinikassistent Stine

Stine


Klinikassistent

 

Stine er uddannet klinikassistent i Tranbjerg, ansat hos os siden 2019. Stine scanner og tager fotos inden opstart af tandretning samt laver de fleste af vores bideskinner. Hun er Malenes faste klinikassistent, hvor hun giver tryghed og ro til patienten under behandling. Derudover ansvarlig for oplæring af vores elever.

 

Klinikassistent-elev Sine

Signe


Klinikassistent-elev

 

Signe er vores nye elev som starter januar 2021.

TandlægeCenteret Clemens Torv
Skt. Clemens Torv 15, 2. tv.
8000 Aarhus C.
Tlf. 86 135 240
E-mail: info@clemenstand.dk
Følg os på Facebook

Åbningstider:
Mandag 8.00 - 16.30
Tirsdag 8.00 - 17.30
Onsdag 8.00 - 16.30
Torsdag 8.00 - 17.30
Fredag 8.00 - 14.30


CO2 Neutral website logo