Akut tandlæge i Aarhus

Har du brug for en akut tandlæge i Århus ?

Tandsmerter kan være noget så smertefuldt, og derfor kan man have brug for en akut tandlæge. Desværre er tandsmerter et hyppigt symptom, og det kommer ofte på et ubelejligt tidspunkt. Smerter opstår, fordi noget er galt. Tandpine forsvinder sjældent af sig selv og den opstår ofte, fordi din krop prøver at fortælle dig noget vigtigt. Hos TandlægeCenteret Clemens Torv står vi klar til at hjælpe dig så godt vi kan, så du kan komme hurtigst muligt af med dine akutte tandsmerter!

Tandlægeskræk?

Læs mere om tandlægeskræk

$

Er du ny patient?

Vil du gerne være patient hos os ?

$

Åbningstider

Se vores åbningstider

$

Online tidsbestilling

Bestil tid her

$

Bestil akut tid til lave priser hos
TandlægeCenteret på Clemens Torv

Når du bestiller en akut tid hos os, så skal du aldrig bekymre dig om flere timers ventetid. Vores akutte patienter kommer til i den rækkefølge, de er ankommet til vores klinik. Vi bestræber os altid på at presse dig ind den dag du ringer, så du hurtigst muligt kan komme af med din tandpine. Det lykkes heldigvis ofte for os!

Du kan sagtens bestille en akut tid hos os, selvom du ikke er patient hos os. Vi ønsker ikke at nogen går rundt med smerter i munden, og derfor er vores akutte tider åbne for alle. Vi tilbyder desuden akuthjælp til fair priser, så du ikke skal gå på kompromis med dine smerter. Du ringer blot til os på 86 135 240, og så står vi klar til at hjælpe dig.

Bestil akut tid nu!

Klik på knappen herunder “Ring mig op” og udfyld formularen. Så kontakter vi dig.

Akutte smerter blandet med tandlægeskræk? Vi hjælper dig

Hvis du står og oplever voldsom tandpine, men samtidig lider af tandlægeskræk – så frygt ej! Hos TandlægeCenteret har vi mange års erfaring i at håndtere tandlægeskræk. Mange med akutte tandsmerter kan finde på, at vente alt for længe med at komme til tandlægen, fordi de er bange. Dette kan ende i en langt større behandling end først tiltænkt.

 

Hvad skal du gøre, hvis du får akut tandpine?

Hvis du pludselig oplever stor smerte i en tand, så skal du kontakte os med det samme. Lad endelig være med at vente et par dage, for at se om smerten aftager. En akut tandpine vil opstå fordi noget er galt. Hvis ikke du reagerer på smerten, så kan du risikere at tilstanden bliver voldsomt forværret, hvilket kan resultere i en noget større behandling. Hos TandlægeCenteret har vi stor erfaring med akut tandbehandling, og vi vil derfor stå klar med den rette behandling.