Mød vores medarbejdere

Iman

Er udlært tandklinikassistent siden 2010. Hun assisterer ved alle former for behandling, som f.eks. rodbehandling og operationer. Iman står også for sterilisationsopgaver, scanninger og fremstilling af flere typer skinner. Du kan også møde Iman i receptionen og i telefonen, hvor hun kan hjælpe dig med regninger eller nye tider, og snakke med hende i telefonen.

Louise

Er udlært tandklinikassistent siden 2012. Louise assisterer ved alle former for behandling, som f.eks. plastfyldninger, kronebehandling, implantatbehandling og meget mere. Louise står også for mange af vores scanninger og aftryk, fremstilling af provisorier samt skinner.

Per

Per er uddannet tandlæge siden 2008 fra Aarhus Tandlægeskole. Per har speciel interesse indenfor rodbehandling, som han har specialiseret sig i de sidste 10 år. Per benytter et operationsmikroskop og modtager henvisninger for komplicerede rodbehandlinger fra kollegaer i Aarhus og flere steder i Jylland.

Polin

Er udlært tandklinikassistent siden 2008. Polin assisterer ved alle former for behandling, som f.eks. plastbehandling, rodbehandling og operationer. Polin har også ansvaret for vores afdeling i BrobjergParken, hvor hun har været siden 2008, og som TandlægeCenteret overtog i 2020.

Signe

Er uddannet tandklinikassistent her på klinikken i sommeren 2023 og fortsat på klinikken. Signe kan assistere ved alle former for behandling som f.eks. rodbehandling og plastfyldninger. Derudover kan Signe også assistere vores tandreguleringstandlæge. Signe har også for sterilisationsopgaver, scanninger og skinnefremstilling. Du møder også Signe i receptionen og på telefonen, hvor hun kan hjælpe dig med tider, regninger og andre opgaver.

Kirsten

Er uddannet tandklinikassistent siden 1995 og kan hjælpe ved de fleste behandlinger. Kirsten sidder primært i receptionen og kan hjælpe med de fleste opgaver og spørgsmål dertil. Derudover sidder Kirsten med bogholderiet.

Jihan

Er udlært tandklinikassistent siden 2011 i Holland. Jihan assister ved alle former for behandling f.eks. Rodbehandling og kronebehandlinger. Jihan scanner og fremstiller provisorer, står med sterilisationsopgaver og tandreguleringsopgaver.

Stine

Er udlært tandklinikassistent siden 2018. Stine assisterer ved alle former for behandling f.eks. tandreguleringsbehandlinger, scanninger, fremstilling af provisorier, skinner og sterilisationsopgaver. Derudover assisterer Stine også vores tandreguleringstandlæge.

Ditte

Ditte er uddannet tandlæge fra Aarhus Tandlægeskole i 2015, og har siden arbejdet i privat praksis. Ditte har siden 2021 været ansat på Clemens Torv. Derudover er Ditte er god til at behandle patienter med tandlægeskræk og tager sig god tid til at give en god og tryg behandling. Ditte underviser også på Aarhus tandlægeskole, når hun ikke er at finde på klinikken.

Karin

Er uddannet tandplejer fra Århus tandlægeskole 1991 og har været på klinikken siden 1992. Karin har stor erfaring med alle former for tandplejerbehandling og brænder især for og har stor erfaring med parodontitisbehandling.  Udover arbejdet på klinikken er Karin er også ansat som sagkyndig tandplejer ved styrelsen for patientklager.

Maria

Maria er uddannet tandplejer siden 1997 fra Aarhus Tandlægeskole, og arbejdet i privat praksis siden. Maria udfører blandt andet regelmæssige undersøgelser, tandrensninger, paradentosebehandlinger og blegning. Desuden er Marie god til at behandle patienter med tandlægeskræk. 

Mette

Mette er uddannet tandplejer siden 2019 fra Aarhus Tandlægeskole. Mette tager sig tid til at lytte og forstå sine patienters ønsker og behov, så de får en god og tryg oplevelse. Mette udfører blandt andet regelmæssige undersøgelser, tandrensninger, parodontosebehandlinger og blegning. Derudover har Mette også behandlinger indenfor tandregulering.

Jan

Jeg hedder Jan Kerstein og er uddannet fra Aarhus Tandlægeskole i år 2000. Jeg har siden arbejdet i privat tandlægepraksis og taget flere efteruddannelser i kirurgi, implantatbehandlinger, plastfyldninger og porcelænskroner i både ind- og udland. Jeg modtager henvisninger fra andre tandlæger til fjernelse af visdomstænder og implantatbehandlinger. Til vores behandlinger bruger vi altid originale materialer for at opnå det bedst mulige resultat med lang holdbarhed. Vi bruger 3D scanner til vores behandlingsplanlægning og scanner til kroner så du undgår de gammeldags aftryk inde i munden. Jeg vil til forundersøgelsen, præsenterer dig for de forskellige muligheder for behandling der er og forklarer deres fordele og ulemper, så vi i sidste ende vælger den behandling, der giver mest mening for dig – både ud fra en faglig og en økonomisk vinkel. Jeg er medlem af Dansk Selskab for Oral Implantalogi (DSOI) og Tandlægeforeningen

Akila

Akila Aiyar er uddannet tandlæge i 2007 og specialtandlæge i 2016 fra Aarhus Universitet. Hun blev ansat på klinikken i 2016. Hun er herudover ansat siden 2016 på Sektion for Ortodonti, Aarhus Universitet, hvor hun primært undervist i tandregulering og gæst underviser i Aarhus International Short-Term Course in Orthodontics samt undervist tandplejerstuderende i Ortodonti. Hun er i bestyrelsen i Foreningen af specialtandlæger i ortodonti. Tidligere har hun været ansat som specialtandlæge i Odense kommunale tandreguleringsklinik (2016-2020) og i Vejle Kommunale Tandpleje (2020).  

Hun har Master i Lingual ortodonti(indvendige bøjle) fra Basel Universitiet, Schweiz.  Hun er i gang med en PHD i ved Sektion for Ortodonti, Aarhus Tandlægeskolen. 

Ring mig op

Udfyld alle felterne og klik ”send besked” og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Udfyld formularen, og bliv ringet op vedr. en forundersøgelse