Er du ny patient?

Vi lægger stor vægt på tryghed og information

Vi ønsker, at du får et godt indtryk af os, inden du vælger os som tandlæger og har dit første besøg på klinikken. Vores hjemmeside skulle gerne afspejle det ønske. Vi tror på, at jo mere du på forhånd ved om os – jo mere afslappet og trygt bliver dit første besøg.

Tandlægeskræk?

Læs mere om tandlægeskræk

$

Er du ny patient?

Vil du gerne være patient hos os ?

$

Åbningstider

Se vores åbningstider

$

Online tidsbestilling

Bestil tid her

$

Vil du være patient hos os?

Vi er et fast sammentømret team af tandlæger og tandplejere her på tandklinikken i Århus. Hos os får du en fast tandlæge og tandplejer. Ligesom på sygehuset, har vi hvert vores speciale, der sikrer dig den bedst mulige behandling. Pris og kvalitet hører sammen, og vi sikrer dig den bedst mulige behandling til rimelig pris.

Tandlæger med mange forskellige kompetencer


På klinikken har vi 4 veluddannede tandlæger, som er dygtige inden for hver deres områder. I samarbejde med vores 4 tandplejere og 9 klinikassistenter foretager de alle former for tandbehandling. Du kan derfor trygt vælge os, hvis du gerne vil have en tandlæge, der kan klare det hele.

Prøv os af, bestil tid til tandlæge
Du er altid velkommen til at ringe og tage en snak med os, før du bestiller en tid. Vi har patienter der vælger os som tandlæge og som kommer fra både Århus, Højbjerg, Risskov, Viby, Åbyhøj og Egå. Vi svarer gerne på spørgsmål om klinikken og vores behandlingsmetoder. I mange tilfælde, når man vil skifte tandlæge, er det bedste bare at bestille en tid – så bestil en tid og prøv os af!

Vi glæder os til at møde dig i TandlægeCenteret, Clemens Torv i Aarhus.

Dit første besøg hos din tandlæge i Aarhus C

Når du kommer ind på tandklinikken i Aarhus, vil du møde vores receptionist. Hun vil bede dig udfylde et spørgeskema om blandt andet brug af medicin (hav evt. en liste med over din medicin).

Vi sætter god tid af til dit første besøg. På den måde kan vi lære hinanden bedre at kende, og vi har tid til at lave et grundigt tandeftersyn, så vi kan vurdere dine tænder og behov. I fællesskab planlægger vi den behandling, som er bedst for dig. Du vil blive informeret om behandlingens omfang og få et økonomisk overslag, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Hvis du står med noget akut som f.eks smerter, vil vi handle på det med det samme, inden du forlader klinikken.

Ring mig op

Udfyld alle felterne og klik ”send besked” og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Udfyld formularen, og bliv ringet op vedr. en forundersøgelse