Smiledesign

Smiledesign

Vi har en fuldstændig skræddersyet holdning til smil her hos TandlægeCenteret med vores smiledesign tandlægepraksis og stolt af den smiledesignservice vi har givet vores patienter i mange år.
Med vores mange års erfaring og dygtige teammedlemmer tilbyder vi en Smile Makeover bygget op omkring kunstnerskab og professionalisme. En, der er baseret på klinisk ekspertise og et ægte øje for design.

Vores Smile Makeover tager en holistisk tilgang til behandlingsplanen og tager altid hensyn til patientens individuelle tandsundhedsbehov. Det smukke ved en Smile Makeover er, at vi kan skræddersy den til hvert enkelt smil, så ingen behandlingsplaner ser ens ud. Hvis du overvejer en Smile Makeover, inviterer vi dig til at sætte dig ned med et af vores erfarne teammedlemmer for at diskutere dine individuelle behov, og I vil sammen udvikle en skræddersyet behandlingsplan.

Hver plan vil være individuelt tilpasset og Smile Makeovers vil ofte være en kombination af kosmetiske og ortodontiske behandlinger.

For eksempel kan vi anbefale Invisalign® eller Indvendige tandbøjler til at rette dine tænder ud, før en omgang tandblegning for et mere ensartet smil.
Andre behandlingsplaner kan omfatte en kombination af blegning, komposit-  plastfyldninger.

Blegning

Vores smil er blevet vigtigere end nogensinde, og vi ved, hvor stor en indflydelse det kan have på vores patienter at have et smil at være stolt af.  Tandblegning er en enkel og nem måde, hvorpå du kan forbedre både den æstetiske effekt af dit smil og din egen selvtillid.
Hvis blegning udføres hos os med individuelt tilpasset skinner skader det ikke tænderne og vi guider dig hele vejen igennem behandlingen. 
Facader af porcelæn kan give dig et smukt og naturligt smil på en nem og smertefri måde. 
Facader er en meget tynd og stærk skal af porcelæn der sættes uden på tænderne efter en meget lille tilpasning af tanden. 
Kroneforlængelse er designet til at forøge og forlænge tandens naturlige overflade.
Kroneforlængelse kan også bruges til at forbedre udseendet af det, der nogle gange kaldes et “gummy smil”.  Det er, når tænderne ser mindre ud, end det er naturligt, og afslører mere af tandkødet, især når du smiler.  Ved at forlænge tandens overflade kan vi genoprette en mere naturlig, jævn finish på smilet.
Kroneforlængelse er en behandling, der kræver præcision, dygtighed og kunstfærdighed samt en lokalbedøvelse, så behandlingen er fuldstændig smertefri.

Vi har en fuldstændig skræddersyet holdning til smil her hos TandlægeCenteret med vores smiledesign tandlægepraksis og stolt af den smiledesign– service vi har givet vores patienter i mange år.

Med vores mange års erfaring og dygtige teammedlemmer tilbyder vi en Smile Makeover bygget op omkring kunstnerskab og professionalisme. En, der er baseret på klinisk ekspertise og et ægte øje for design.

Vores Smile Makeover tager en holistisk tilgang til behandlingsplanen og tager altid hensyn til patientens individuelle tandsundhedsbehov. Det smukke ved en Smile Makeover er, at vi kan skræddersy den til hvert enkelt smil, så ingen behandlingsplaner ser ens ud. Hvis du overvejer en Smile Makeover, inviterer vi dig til at sætte dig ned med et af vores erfarne teammedlemmer for at diskutere dine individuelle behov, og I vil sammen udvikle en skræddersyet behandlingsplan.

 

Hver plan vil være individuelt tilpasset og Smile Makeovers vil ofte være en kombination af kosmetiske og ortodontiske behandlinger.

For eksempel kan vi anbefale Invisalign® eller Indvendige tandbøjler til at rette dine tænder ud, før en omgang tandblegning for et mere ensartet smil.
Andre behandlingsplaner kan omfatte en kombination af blegning, komposit-  plastfyldninger.

Tandretning

Det er aldrig for sent at få rettet tænder, heller ikke når man er voksen. Interessen for at få rettet tænder som voksen er stigende. Mange ønsker et pænt smil med lige og hvide tænder. I dag er det muligt at blive behandlet med næsten usynlige bøjler, hvilket gør det mere acceptabelt at få rettet tænderne som voksen. Vi tilbyder også tandretning til børn.

Hos TandlægeCenteret Clemens Torv & Hasle Torv i Aarhus V kan du få rettet dine tænder med den hurtige, nemme og skånsomme tandregulering fra Invisalign. Hvis dine tænder er meget skæve kan de rettes med traditionelle “togskinner”, hvor vi har 3 effektive systemer at vælge imellem.

Book tid til en uforpligtende konsultation på 86 135 240 – her får du at vide, hvilket system der passer bedst til dig, hvor lang tid behandlingen tager samt hvad det vil koste.

Ring mig op

Udfyld alle felterne og klik ”send besked” og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Udfyld formularen, og bliv ringet op vedr. en forundersøgelse